• Opinie naszych Pacjentów

  • Zapraszamy do zapoznania się z opiniami pacjentów:

    • Renata Krawczyk
      Renata Krawczyk
      2019-08-10T20:07:57+0000
      Bardzo gorąco polecam!!! To są cudotwórcy! Cierpiałam na bardzo częste i bardzo silne migreny i po kilku wizytach cudowne ozdrowienie! Minęły już dwa lata a ja mam dalej spokój. Jeszcze raz ogromne podziękowania dla Bartosza!read more
      Angelika Niedośpiał-Jóźwiak
      Angelika Niedośpiał-Jóźwiak
      2019-02-04T11:14:33+0000
      Serdecznie polecam wszystkim, którzy mają problem z powięziami. !
      Ewelina Zbijowska Hatala
      Ewelina Zbijowska Hatala
      2018-12-04T04:44:30+0000
      Profesjonalne oraz ibdywidualne podejście do kazdego klienta niesamowita wiedza oraz chec pomocy..... Polecam w 100% @Jakuba fachu Bartosza nie znamread more
      Małgorzata Wróbel
      Małgorzata Wróbel
      2018-10-13T15:45:54+0000
      Pełen profesjonalizm, po czterech wizytach Pan Jakub postawił mnie na nogi. Polecam wszystkim którzy maja juz dosyc rehabilitacji i ciągłych wizyt u neurochirurga.read more
      Justyna Honkisz
      Justyna Honkisz
      2018-10-12T12:32:02+0000
      Pan Bartosz jest naprawdę wspaniałym specjalistą - polecam z całego serca!
      Agnieszka Walicka
      Agnieszka Walicka
      2018-03-21T22:18:46+0000
      Super profesjonaliści. Jakub pomógł mi już z kontuzją barku, długoletnie problemy z biodrem zniknęły a teraz ulga z nadgarstkiem. Problemy mojego dziecka z bólem pleców to też już przeszłość. Polecam ich znajomym i opinia jest taka sama. Dziękuję i polecam!!!read more
      Ania Puzoń
      Ania Puzoń
      2018-03-05T21:22:45+0000
      Gorąco polecam Bartka ;)
      Justyna Caputa-Poparda
      Justyna Caputa-Poparda
      2018-02-21T11:01:23+0000
      Polecam! Bartosz postawił mnie dosłownie do pionu po cesarskim cięciu. Poza tym pomógł uporać się z bólami po dawnych kontuzjach. Mega poprawa komfortu życia.read more
      Alina Borek-Konior
      Alina Borek-Konior
      2018-01-06T17:44:47+0000
      Jak dla mnie jedni z najlepszych spejalistow w Bielsku.Trailam do gabinetu z dużym bolem dyskowym że skierowaniem na operację . Chłopcy postawili mnie na nogi. Funkcjonuje normalnie uprawiam sport. Bez bólu.read more
      Aleksandra Wigezzi
      Aleksandra Wigezzi
      2017-10-04T14:44:28+0000
      Cudotwórca!!! Dziękujemy SUPERBARTOSZ :-)
      Katarzyna Tomala
      Katarzyna Tomala
      2017-09-17T07:35:56+0000
      Danuta Julia Paleta
      Danuta Julia Paleta
      2017-08-13T06:00:44+0000
      Panie Jakubie-jest Pan fantastyczny!
      Joanna Biela
      Joanna Biela
      2017-05-29T16:35:45+0000
      Pełna profesja w temacie !
      Sławomir Lukas
      Sławomir Lukas
      2017-05-11T07:07:57+0000
      Polecam Bartek jesteś mistrzem!☺👍
      Łukasz Dembiński
      Łukasz Dembiński
      2017-03-09T12:42:25+0000
      Jakub szacun� i raz jeszcze bardzo dziękuję.
      Maciej Gdula
      Maciej Gdula
      2017-03-06T13:12:45+0000
      Bez wahania polecam!
      Danuta Trzebiatowska
      Danuta Trzebiatowska
      2016-10-06T17:57:35+0000
      Polecam Pana Jakuba :) fachowa obsluga i pełna diagnostyka :) dziękuję za natychmiastowa pomoc w dniu dzisiejszym :)
      Paulina Szelowska
      Paulina Szelowska
      2016-09-27T07:08:14+0000
      Elżbieta Cygańczuk
      Elżbieta Cygańczuk
      2016-05-18T10:07:32+0000
      Palce ze złota i stali! Polecam pana Bartosza!
      Eliza Werner
      Eliza Werner
      2016-05-02T09:11:13+0000
      Sara Haniszewska
      Sara Haniszewska
      2015-08-23T20:59:24+0000
      Szybka i fachowa pomoc przy kontuzji kostki, polecam każdemu zarówno Jakuba jak i Bartka - znają się na rzeczy i mają fach w ręku, bardzo szybko postawili mnie na nogi i mogłam wrócić do pracy i swojego trybu życia ze sportem w tle :) Do tego porady na przyszłość, zalecenia, ćwiczenia do domu, wszystko oceniam na celujący - nawet rozmowa w trakcie zabiegów pomagała znieść ten ból ;)read more
      Tomasz Sadowski
      Tomasz Sadowski
      2015-06-10T19:42:04+0000
      Filip Szymik
      Filip Szymik
      2015-04-01T07:18:32+0000
      Joanna Micherdzińska
      Joanna Micherdzińska
      2014-08-06T17:08:17+0000
      Wielkie, wielkie podziękowania dla Pana Jakuba! Chroniczne zapalenie ścięgna achillesa; 10 m-cy bólu, wizyta u chirurga (lekarstwa), rehabilitacja (lasery itp.) nic nie dały :( Po 4 wizytach w Gabinecie ból ustąpił. Narszcie w górach! ; ) Polecam wszystkim, którzy poszukują skutecznej pomocy!read more
      Ania Pawleta
      Ania Pawleta
      2014-02-26T19:59:16+0000
      Polecam gorąco gabinet! Bartek Dutka najlepszy, jestem mega wdzięczna za "naprawienie" mnie :)
      Next Reviews
    • Gregor Brown
      Gregor Brown
      posted 2 years ago

      Big thanks Jakub for all your superb work. I have been to see many physios over the years but not one who has been as dedicated, knowledgable & creative as yourself - you never failed to amaze me! You were incredibly patient & always able to offer clear & fascinating solutions to complex chronic injuries & I left in a good place & with a very clear rehabilitation plan. It was a thoroughly rewarding trip to Bielsko from Scotland - thanks again.

      Natalia B.
      Natalia B.
      posted 2 days ago

      Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy, umiejętności oraz podejścia do pracy i pacjenta Pana Jakuba. To prawdziwy profesjonalista, który nieustannie się szkoli i rozwija, a do swojego zawodu podchodzi z pasją. Bardzo chętnie i rzeczowo, a zarazem w sposób zrozumiały dla laika, wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Dziękuję za pomoc :). Bardzo się cieszę, że trafiłam do tego gabinetu. Polecam w 100%!

      Hanna Milczyńska
      Hanna Milczyńska
      posted 3 weeks ago

      Mądre pomaganie. Nasze dolegliwości znikają