• Opinie naszych Pacjentów

  • Zapraszamy do zapoznania się z opiniami pacjentów:

    • Renata Krawczyk
      Renata Krawczyk
      2019-08-10T20:07:57+0000
      Bardzo gorąco polecam!!! To są cudotwórcy! Cierpiałam na bardzo częste i bardzo silne migreny i po kilku wizytach cudowne ozdrowienie! Minęły już dwa lata a ja mam dalej spokój. Jeszcze raz ogromne podziękowania dla Bartosza!read more
      Angelika Niedośpiał-Jóźwiak
      Angelika Niedośpiał-Jóźwiak
      2019-02-04T11:14:33+0000
      Serdecznie polecam wszystkim, którzy mają problem z powięziami. !
      Ewelina Zbijowska
      Ewelina Zbijowska
      2018-12-04T04:44:30+0000
      Profesjonalne oraz ibdywidualne podejście do kazdego klienta niesamowita wiedza oraz chec pomocy..... Polecam w 100% @Jakuba fachu Bartosza nie znamread more
      Małgorzata Wróbel
      Małgorzata Wróbel
      2018-10-13T15:45:54+0000
      Pełen profesjonalizm, po czterech wizytach Pan Jakub postawił mnie na nogi. Polecam wszystkim którzy maja juz dosyc rehabilitacji i ciągłych wizyt u neurochirurga.read more
      Justyna Honkisz
      Justyna Honkisz
      2018-10-12T12:32:02+0000
      Pan Bartosz jest naprawdę wspaniałym specjalistą - polecam z całego serca!
      Agnieszka Walicka
      Agnieszka Walicka
      2018-03-21T22:18:46+0000
      Super profesjonaliści. Jakub pomógł mi już z kontuzją barku, długoletnie problemy z biodrem zniknęły a teraz ulga z nadgarstkiem. Problemy mojego dziecka z bólem pleców to też już przeszłość. Polecam ich znajomym i opinia jest taka sama. Dziękuję i polecam!!!read more
      Ania Ziebura
      Ania Ziebura
      2018-03-05T21:22:45+0000
      Gorąco polecam Bartka ;)
      Justyna Caputa-Poparda
      Justyna Caputa-Poparda
      2018-02-21T11:01:23+0000
      Polecam! Bartosz postawił mnie dosłownie do pionu po cesarskim cięciu. Poza tym pomógł uporać się z bólami po dawnych kontuzjach. Mega poprawa komfortu życia.read more
      Alina Borek-Konior
      Alina Borek-Konior
      2018-01-06T17:44:47+0000
      Jak dla mnie jedni z najlepszych spejalistow w Bielsku.Trailam do gabinetu z dużym bolem dyskowym że skierowaniem na operację . Chłopcy postawili mnie na nogi. Funkcjonuje normalnie uprawiam sport. Bez bólu.read more
      Aleksandra Wigezzi
      Aleksandra Wigezzi
      2017-10-04T14:44:28+0000
      Cudotwórca!!! Dziękujemy SUPERBARTOSZ :-)
      Katarzyna Tomala
      Katarzyna Tomala
      2017-09-17T07:35:56+0000
      Joanna Biela
      Joanna Biela
      2017-05-29T16:35:45+0000
      Pełna profesja w temacie !
      Sławomir Lukas
      Sławomir Lukas
      2017-05-11T07:07:57+0000
      Polecam Bartek jesteś mistrzem!☺👍
      Łukasz Dembiński
      Łukasz Dembiński
      2017-03-09T12:42:25+0000
      Jakub szacun� i raz jeszcze bardzo dziękuję.
      Maciej Gdula
      Maciej Gdula
      2017-03-06T13:12:45+0000
      Bez wahania polecam!
      Next Reviews
    • Gregor Brown
      Gregor Brown
      posted 3 years ago

      Big thanks Jakub for all your superb work. I have been to see many physios over the years but not one who has been as dedicated, knowledgable & creative as yourself - you never failed to amaze me! You were incredibly patient & always able to offer clear & fascinating solutions to complex chronic injuries & I left in a good place & with a very clear rehabilitation plan. It was a thoroughly rewarding trip to Bielsko from Scotland - thanks again.

      Marzena Jurasińska
      Marzena Jurasińska
      posted 10 months ago

      Professionalism, commitment, individual approach to the patient. After 6 visits, I do not feel any pain, which I have been struggling with for several years after spinal surgery in the lumbar spine. Thank you and I highly recommend Mr. Bartosz.

      Natalia Błaszkowska-Płatek
      Natalia Błaszkowska-Płatek
      posted 1 year ago

      I am very impressed with the knowledge, skills and approach to work and patient of Mr. Jakub. He is a real professional who constantly trains and develops, and approaches his profession with passion. Very willingly and matter-of-factly, but also in a way that the layman understands, he explains all doubts. Thank you for your help :). I am very happy that I came to this office. I recommend 100%!